Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

Věrnostní program !!!!

Vážení zákazníci, pro registrované zákazníky máme  slevu 5%.

 

při objednávce nad 1200 Kč

DOPRAVA ZDARMA


EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu o správxce daně on line, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

 

Zasíláme následujícími přepravci:


Možnosti platby:



 

 


 

Nabízíme velké množství kovových ozdob pro vaše výrobky z kůže i jiné použití.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

se něco nového pro Vás:

Skladem větší množství kůží k prodeji.

V našem blogu ( Menu úvodní strana nahoře) se můžete podívat, jak se vyrábí kůže na opasky

Nabízíme české spínací špendlíky.

Kožené opasky s monogramem,

využijte jedinečnou možnost  výroby opasků s monogramem na opasku.

Monogram ve špičce opasku působí velmi elegantně. Při objednávce opasku, ve zprávě pro obchod uveďte jaký monogram by jste na opasekchtěli

.

 

 

 

 

Spolupracujeme s módními návrháři

 

 

Na opasek Vám uděláme monogram.


 

Připravili jsme pro kutily a další výrobu balení opasků po 10 kusech, které jsou již připraveny pro jednoduché dokončení.

najdete v sekci : PRO VÝROBCE A KUTILY

 


NEJPRODÁVANĚJŠÍ

Naše cena 286,00 Kč (11,44 EUR)
materiál pro výrobu skladem
Naše cena 286,00 Kč (11,44 EUR)
materiál pro výrobu skladem
Naše cena 456,00 Kč (18,24 EUR)
materiál pro výrobu skladem

KONTAKTY

DAGEMA s.r.o.
Chodská 1992
347 01 TACHOV
tel: +420 374 721394, mobil: +420 777 632 148
fax: +420 374 721394
obchod@opasky.cz
mobil: 777632148,777832148

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Dagema s.r.o, se sídlem Tachov , IČ 26378531, zapsaná u KS Plzeň , oddíl C, vložka 16565 ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů