Kožené opasky Kožené opasky, opasky
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 000,00 Kč bez DPH a máte dopravu ZDARMA
Novinky
17.08.2019
Dovolená 2019 Vážení zákazníci, v době od 19.8. do 1,9, 2019 je v našem eshopu omezený provoz z důvodu čerpání dovolené. Objednávky budou normálně... číst celé
07.03.2019
Co pro Vás máme nového?
Jak jste si jistě všimli, máme nové kůže, barvy na léto, ze kterých Vám právě připravujeme opasky a vystavíme v eshopu. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Chcete být informováni o  novinkách ?

Budeme Vás několikrát do roka informovat o nejnovějších nabídkách.

 

Věrnostní program !!!!

Vážení zákazníci, pro registrované zákazníky máme  slevu 5%.

 

při objednávce nad 1200 Kč

(neurčené pro další prodej)

DOPRAVA ZDARMA

 

Zasíláme následujícími přepravci:


 

Možnosti platby:



 

 

 

Něco nového pro Vás:

 

 

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas Dagema s.r.o., se sídlem Tachov, IČ 26378531, zapsaná u KS Plzeň, oddíl C, vložka 1565. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru současné době společnost nevyužívá.
    • Marketingová agentura =současné době společnost nevyužívá.
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Kontaktní a platební údaje

DAGEMA s.r.o.

Chodská 1992

34701 TACHOV

Účet Kč.:78-2210480267/0100

IBAN: CZ4301000000782210480267

BIC/SWIFT: KOMBCZPPXXX

KONTAKTY

Zákaznická podpora eshopu OPASKY

telefon: 77763218

chcete poradit?
Logo
OPASKY
Frühauf Emanuel, Havelková Dagmar
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.